СЕРВИСИ

СО МАЗДА ОСТАНУВАТЕ ПОДВИЖНИ. СЕКОГАШ & СЕКАДЕ.

Без разлика дали сакате да возите уште еден модел на Mazda, неочекувано да ви се расипе или ви треба алтернативно возило за службено патување, ние ви ја гарантираме мобилноста со Mazda Mobil и Mazda Europe Service - животниот век на возилата.

БЕЗПЛАТНО ЗА ПРВИТЕ 3 ГОДИНИ

АЖУРИРАЊЕ НА МАПАТА ЗА УСЛУГИ

Системот за навигација MZD Connect ви овозможува да ја добиете најновата мапа во вашето ново возило, осигурувајќи дека ќе ги најдете најдобрите информации за маршрутата за вашето патување. Во текот на првите 3 години, ние ја нудиме оваа услуга бесплатно.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Откритие низ можности, створени за вас

ГАРАНЦИИ

Ние ви нудиме обемни опции за избор, почнувајќи од гаранции за нови и користени возила, до продолжени гаранции. Можете да се опуштите, знаејќи дека вашето возило е заштитено.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

УСЛУГА НА МАЗДА сервисот во ЕВРОПА

Сè не оди секогаш според планираното. Но, дури и тогаш, ако вашето патување е загрозено, на пример, поради  настан на дефект или друга неволја, ние сме тука на лице место за вас. УСЛУГА НА МАЗДА сервисот во  ЕВРОПА ја обезбедува вашата мобилност *. И тоа во над 30 европски земји со брза и сеопфатна помош .

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Мазда сервисен план

Можете да ги испланирате вашите услуги однапред. Ние ви нудиме план кој ги покрива трошоците за целото одржување до пет години и кој ви обезбедува сигурност на трошоците. 

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Како до MAZDA СЕРВИСОТ ВО ЕВРОПА

Во случај на инцидент: пријавете го вашиот дефект веднаш по телефон во контролниот центар на Mazda Europe Service *. И ако сакате повеќе информации за условите и придобивките од гаранцијата на Mazda Europe Service (MES), секогаш можете да контактирате со вашиот продавач на Mazda .

ЗА МАКЕДОНИЈА (БЕСПЛАТЕН БРОЈ) 0800-123-56

ОД СТРАНСТВО 0043-152 503 6422

1До спецификациите на пазарот
* Времето на полнење засновано на просечни врвови и други влијанија, како снабдувач на енергија, температура и други фактори.
  * Општи услови за „Mazda Europe Service“ - во зависност од описот на услугата на локалниот пазар