MYMAZDA НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

ДАЛИ ИМАТЕ ПРАШАЊА ВО ВРСКА СО MYMAZDA? НИЕ ГИ ИМАМЕ ОДГОВОРИТЕ.

Без разлика дали имате само општо или конкретно прашање за карактеристиките за поврзувањето, сето тоа ќе го најдете овде. Ги собравме најчесто поставуваните прашања за апликацијата MyMazda за да ви помогнеме да го извлечете максимумот од апликацијата - и вашиот автомобил.

MYMAZDA FAQ - ИЗБЕРИ ЈА ТВОЈАТА КАТЕГОРИЈА