повици за преглед

заштитете го тоа што е важно за вас

Оваа страница е креирана за да ви олесни да добиете точни и навремени информации во случај вашето возило да има повик за преглед. Ако вашето возило е погодено од повлекување, ве молиме контактирајте го овластен дилер на Mazda што е можно поскоро за да го поправите вашето возило бесплатно.

Што е повик за преглед? Кога Mazda ќе се идентификува проблем со производот поврзан со безбедност, регулативи или емисии, повлекувањето ќе биде официјално објавено од компанијата. Клиентите ќе бидат известени за повикот што е можно поскоро, за да можат да организираат инспекција или поправка од овластен сервисер на Mazda да се изврши бесплатно.

Дали мојата Mazda е предмет на отповикување?

Проверете ги информациите за отповикување, користејќи го бројот на шасијата на возилото (VIN).

Бројот на шасијата на возилото (VIN) се состои од 17 цифри.

Не се пронајдени отповикувања за овој број на шасија

VIN: {{searchString}}

Во моментов, овој број на шасија (VIN) не се наоѓа во Маздината база на сервисни отповикувања

Вашето возило е предмет на отповикување ({{responseData.length}})

VIN: {{searchString}}


{{item.campaignNumber}}

{{item.description}}

Забелешка

  • Во случај на отповикување на услугата, сопствениците треба да контактираат со најблискиот овластен дилер на Mazda за да извршат БЕСПЛАТНА поправка на возилото.
  • Поправка на дефект во последните 14 дена понекогаш не е веднаш видлив поради минималниот рок за ажурирање на системот. Игнорирајте ги корекциите направени во резултатите од пребарувањето.
  • Клиентите се информираат дека резултатот се заснова на база на податоци во живо и затоа може да се промени во зависност од времето на проверка. Препорачуваме периодично да проверувате дали има најнови информации за отповикување.

Пронајдете го Mazda партнерот

ИСТРАЖЕТЕ ГИ ОРИГИНАЛНИТЕ ДОДАТОЦИ НА МАЗДА

Персонализирајте го вашето Мазда возило. Од внатре и од надвор.

Седнете зад воланот денеска

Закажете тест возење

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики, може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или опционална опрема.