ИНСПЕКЦИИ

НИЕ САКАМЕ ДА УЖИВАМЕ ПОДОЛГО ВО ТОА ВОЗЕЊЕ СО ЗАДОВОЛСТВО

Преку редовните проверки за одржување што ги нудат нашите партнери, ви гарантираме дека сте секогаш безбедни на патот и дека вашата Mazda продолжува да ги издржува вашите моторни напoри многу години .

ПРОНАЈДИ ГО НАЈБЛИСКИОТ ДИЛЕР

ОРИГИНАЛНА ИНСПЕКЦИЈА НА MAZDA

  • Вашите бенифиции на прв поглед. Сите наши партнери се целосно обучени да работат на вашето возило
  • Ние ќе обезбедиме оригинални резервни делови да се користат на вашето возило
  • Со оригинални ажурирања на софтверот, вашата Mazda секогаш ќе биде ажурирана
  • Ние се грижиме за документацијата за вас со дигитална сервис служба 

ИНФО ЗА ВОЗИЛОТО ВО ДВИЖЕЊЕ

ДИГИТАЛНА СЕВИС СЛУЖБА

Дигиталнaта сервисна проверка ги чува и запишува сите работи на одржување извршени на вашата Mazda. Целокупната историја на одржување на вашата Mazda се чува во централната база на податоци. Ова значи дека вие и вашиот Mazda Partner секогаш ќе имате преглед на извршените услуги.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ