ДИГИТАЛНА СЕРВИС СЛУЖБА

НИЕ ЈА ДОКУМЕНТИРАМЕ ИСТОРИЈАТА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ВАШАТА МАЗДА

Уште во 2005 година, Mazda ја воведе дигиталната листа за проверка на Digital Service Record. Неjzinata главна предност е што целата ваша историја на одржување е зачувана во централна база на податоци. А најдобриот дел е што можете да пристапите до неа во секое време преку апликацијата Мy Mazda app .

ВАШИТЕ ПРИДОБИВКИ

ДЕТАЛНИ И СЕКОГАШ ПРИСТАПНИ

Дигиталниот запис за услуги не само што ја документира вашата историја на одржување, туку и ви дава детален опис на секое одржување, вклучувајќи контролни точки и сите откриени дефекти. Со апликацијата My Mazda вие не само што имате пристап до вашите податоци во секое време, туку и автоматски се потсетувате на претстојните состаноци. 

НЕ СТЕ ФАН НА ДИГИТАЛНОТО? НЕМА ПРОБЛЕМ!

Вашиот партнер на Mazda исто така може да ви ги обезбеди сите документи во печатена форма или да ви ги испрати по е-пошта на ваше барање. Овие документи служат како доказ за вашата историја на услуги на Mazda и позитивно влијаат на вредноста на препродажбата на вашето возило .

ПРОНАЈДИ ГО НАЈБЛИСКИОТ ДИЛЕР