ПОСТАВКИ И ПОДДРШКА

SETTINGS

ПОСТАВКИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ

Можете да го вклучите/исклучите безбедноснИОТ СИСТЕМ според вашиот стил на возење и желба. Може да се направат промени во системот за препознавање растојание на возилото, SBS/SCBS, системот за предупредување за напуштање лента и многу повеќе.

погледнете во прирачникот за сопственици

поставки за возилото

Прилагодете ги поставките за погодност на возилото, како што се автоматски брисачи, автоматско заклучување на вратата, брзина на трепкање, автоматски светла, автоматско поставување на времето на часовникот и многу повеќе.

погледнете во прирачникот за сопственици

ДИСПЛЕЈ ВО ВОЗИЛОТО

Можете да ги промените поставките за осветленост и контраст на централниот дисплеј или достапниот Active Driving Display кој прикажува информации на предниот прозорец.

ПРИРАЧНИК ЗА СОПСТВЕНИЦИ ЗА ДИСПЛЕЈИТЕ ВО ВОЗИЛАТА

поставки за звук

Прилагодете ги поставките за звук по ваш избор. Ако вашиот автомобил е опремен со достапниот звучен систем Bose®, поставките за AUDIOPILOT ™ и Centerpoint® може да се вклучат или исклучат.*

 видете го прирачникот за сопственици

 

ПОСТАВКИ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ

Поврзете го вашиот Bluetooth® уред или паметен телефон за да уживате во музика и видеа. **

видете го прирачникот за сопственици

SUPPORT

АЖУРИРАЊЕ НА МАПИТЕ

Ажурирајте ги податоците од вашата карта до најновата верзија

ПОВЕЌЕ

КОМПАТИБИЛНОСТ

Проверете овде за да видите дали вашиот мобилен уред е компатибиле

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ ДЕТАЛИТЕ

*AudioPilot ™ и Centerpoint® се регистрирани трговски марки на Bose Corporation.

** Знакот и логоата Bluetooth® се во сопственост на Bluetooth SIG, Inc