гаранции

ЗА МИР НА УМОТ


Mazda_6YearWarranty_Logo_Horizontal_Black_MK-400x120-1


Mazda има репутација за квалитет и доверливост, но не мора да се потпирате само на нашата репутација. Го поддржуваме со целосна 6-годишна гаранција за ново возило. Што опфаќа? Буквално ве штити од неочекувани трошоци за поправка за секоја важна компонента.

МАЗДА 6 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА НА НОВО ВОЗИЛО

Во Mazda квалитетот е ветување што го исполнуваме. Затоа ја продолжуваме нашата гаранција за ново возило на 6 години – или 150.000 километри.2 Знаејќи дека сте целосно заштитени од неочекуваното, ќе можете уште повеќе да се фокусирате на уживањето во возењето.

откријте го нашиот комплетен опсег на услуги

гаранции за нови мазда возила

Ние сме сигурни во нашиот извонреден квалитет. И ние би сакале да ја споделиме нашата доверба со вас. Толку само уверени, дека нашите возила доаѓаат со широко гарантно покритие. За секој случај. Грешките можат да се случат, сите ние сме луѓе покрај се. Тоа како ние ги правиме работите како што треба,е тоа што се брои. 

сите нови возила - преглед на гаранција

мазда гаранција за нови возила

Нашата гаранција за нови возила во Mazda трае 6 години или 150.000 км, без оглед на кое ќе настапи прво.2 За време на гарантниот период, може да поднесете барање за да се поправат производствените и материјалните грешки.

гаранција за бојата и гаранција од површинска корозија

Гаранцијата за боја на Mazda и гаранцијата за површинска корозија го покриваат вашето возило 3 години, без оглед на километражата. Било какви дефекти во процесот на фарбање,предизвикани за време на производниот процес, ќе бидат санирани од овластен партнер за услуги на Mazda во кое било време во текот на тие 3 години.

гаранција на мазда за каросеријата

Гаранцијата за каросерија на Mazda ја опфаќа вашата каросерија против корозија од 12 години, без оглед на километражата.

мазда оригинални додатоци

Оригиналните додатоци на Mazda купени заедно со новото возило се покриени до крајот на гаранцијата со новото возилото (3 години или 100,000 км, без оглед на тоа прва).2

ЗА МИР НА Умот и радоста на возењето

Продолжена гаранција за МАЗДА

Со опционалната Mazda Extended Warranty, можете да го заштитите вашето возило дополнителни 5 години или вкупна километража од 150,000 km од неочекувани трошоци за поправка на клучните компоненти.И најдобриот дел? Продолжена гаранција може да земете во која било точка за време на мандатот на гаранцијата за нови возила Mazda.

на пат во 40 земји

услуга mazda europe

Дефекти, несреќи, кражби - тие можат лесно да ја намалат радоста од возењето. Но, дури и тогаш, а особено тогаш, ние сме таму за вас. Mazda Europe Service ќе ве подигне и работи повторно во повеќе од 40 земји низ цела Европа *.

откријте повеќе

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики, може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или опционална опрема.

2Предуслов за остварување на правото на гаранција е редовно одржување и прегледи на каросеријата во обем и интервали пропишани од производителот.