1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.

Сите прикажани цени се необврзувачки препорачани цени од Mazda Motor Хрватска, вклучен ДДВ (25%) и Специјален данок на моторно возило за модели без опции. Поради сложеноста на пресметувањето на посебниот данок на возила, може да се појават одредени разлики, затоа прашајте го дилерот Мазда за точната цена на одреден модел.