ДВЕ ИЗДАНИЈА, ЕДЕН ОГЕН ДУХ

MAZDA2 2023 HOMURA I HOMURA AKA

СТРАСНИОТ ПЛАН НА ВИТАЛНИОТ ДУХ

Homura е јапонски збор за пламен. Изданијата на Mazda2 2023 Homura и Homura Aka се дизајнирани да го нагласат непогрешливиот спортски дух што гори во овој пргав и забавен градски автомобил. Комбинацијата на енергична црвена и црна надворешност и внатрешност го рефлектира духот на агилноста и спортската ДНК.

HOMURA

HOMURA Mazda2 2023 Homura е елегантно издание кое го истакнува атлетскиот карактер на овој компактен и агилен автомобил. Доаѓа со многу додатоци, но пред се го отелотворува духот на агилност и брзина преку симболични елементи во црна и црвена боја. Дознајте повеќе

 

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА
HOMURA AKA

Mazda2 2023 Homura Aka ви ги дава сите додатоци во непогрешлив спортски пакет. Покрај енергичната комбинација на црвено и црно, ова издание доаѓа со црн затемнет покрив и спортски седишта со црвени елементи во кожа и еленска кожа.. Дознајте повеќе

 

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

ОТКРИЈТЕ ГИ МОДЕЛИТЕ MAZDA 2 HOMURA и HOMURA AKA

HOMURA

ДИЗАЈНИРАНА ЗА УДОБНОСТ

MAZDA2 2023 HOMURA

Дизајнирани за удобност, едноставност и пристапност, функциите како што се „Паметниот“ клуч, камерата за паркирање, помошта за задржување лента, вклучувајќи предупредување за напуштање лента и затемнетите стакла го зголемуваат чувството за опуштено и сигурно возење.

(init) Demo Full Complex

Subtitle of content

When you drive a Mazda, you never drive alone. Car and driver in perfect harmony. Like horse and rider - something we call ‘Jinba Ittai.’ We believe when oneness is achieved, driving becomes fun. We do it our own way, because our cars are about much more than just A to B. Beauty by subtraction.

A pure, intuitive relationship, creating a bond that words cannot describe. Together we are stronger. We never drive alone. We drive together.

Link name

AКТИВНА И ЕЛЕГАНТНА ВНАТРЕШНОСТ

Еден поглед на црвените шевови и црната тема на ентериерот јасно го покажува вниманието на деталите по кои се познати нашите јапонски занаетчии. Резултатот е чувство на супериорна удобност и елеганција, со искра на страст како допир на возбуда што го носи секое возење.

ХРАБРА ВНАТРЕШНОСТ

Уште на прв поглед, Mazda2 2023 Homura остава впечатлив впечаток. Неверојатните бои на надворешноста се надополнети со низа ексклузивни детали за дизајн од висока класа, кои оставаат впечатлив впечаток каде и да одите.

 

ЦРНИ КАПАЦИ НА РЕТРОВИЗОРИТЕ

Елегантните  црни куќишта на ретровизорите го комплетираат дизајнерскиот јазик KODO и го прават возилото посебно.


ЦРНО КАРАКТЕРИСТИЧНО КРИЛО И ЦРВЕНИ ДЕТАЛИ

Карактеристичното црно крило со црвени детали на предниот дел придонесува за спортскиот изглед, но остава и впечаток на висока префинетост и потсетува на црвениот детал на задната страна.


16 ИНЧНИ ЦРНИ ТРКАЛА ОД  АЛУМИНИУМ

Спортските 16-инчни тркала од алуминиум даваат впечаток на темна моќ и виталност, речиси како да летаат искри.

Homura AKA

ОСЛОБОДЕТЕ ГО СПОРТСКИОТ ДУХ ВО СЕБЕ

MAZDA2 2023 HOMURA AKA

Со спортски дух нетипичен за компактни автомобили, Mazda2 2023 Homura Aka е освежен со црно-црвени детали кои оставаат впечаток на бестрашност и самодоверба. Homura Aka доаѓа со кожни седишта од еленска кожа и Granluxe, „паметен“ клуч, камера за паркирање и систем за помош за задржување лента со опција за предупредување за напуштање лента и затемнети стакла.

Разноврсна удобност во внатрешноста

Кога ќе влезете во автомобилот, јасно е дека нашите јапонски занаетчии дизајнираа елегантен ентериер кој остава силен впечаток. Седиштата обложени со висококвалитетна еленска кожа и кожа Granluxe со црвени детали обезбедуваат спортско возачко искуство во оптимална положба. Ќе уживате во одлична удобност во текот на целата година благодарение на грејачите на седиштата и воланот.

Непогрешливо спортска надворешност

Надворешноста на Mazda2 2023 Homura Aka зрачи со спортски дух со црни и црвени детали на решетката и задниот браник кои гарантирано оставаат впечаток на смелост, бестрашност и самодоверба. Овој ексклузивен изглед со препознатливиот Kodo дизајн на Mazda создава чувство на движење дури и кога стоите во место.


ЦРН КРОВ

Затемнетиот црн покрив на линијата Homura Aka прекрасно ја надополнува надворешноста, создавајќи впечатлив контраст и прекрасно хармоничен изглед.

ЦРНА ДОЛНА ОБЛОГА И ЦРВЕНИ ДЕТАЛИ

Црната декоративна лента со црвени детали на задниот дел придонесува за спортскиот изглед, но остава и впечаток на висока префинетост и потсетува на црвениот детал на предната маска.


НОВИ 16-ИНЧНИ ТРКАЛА ОД ЦРНА АЛУМИНИУМСКИ ЛЕГУРА + МАШИНА ОБРАБОТКА

Новите 16-инчни црни алуминиумски алуминиумски тркала со ексклузивно обработени детали оставаат впечаток на елеганција и спортски стил што ќе ви го подигне расположението дури и кога стоите во место.

OСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТ СО MAZDА2

Откријте повеќе за Mazda2 2023. Тестирајте го автомобилот или прелистајте ги нашите брошури.

Прикажаните возила можеби не се исти со моделите наменети за македонскиот пазар. Прикажаните бои и одредени елементи на внатрешната и надворешната опрема може да се разликуваат од вистинскиот модел и возилото може да биде опремено со опционална или дополнителна опрема за доплата.

Сите прикажани цени се необврзувачки препорачани цени од Mazda со вклучен ДДВ (18%) и Специјален данок на моторни возила за моделот без опции. Поради сложеноста на пресметката на специјалниот данок на моторни возила, може да се појават одредени отстапувања, затоа побарајте точна цена на конкретниот модел од овластен партнер на Mazda, прикажаните цени ќе бидат повторно пресметани по фиксна стапка на конверзија од 1 € = 62 денари.

iPhone е заштитен знак на Apple Inc., регистриран во САД и други земји. Apple CarPlay ® е заштитен знак на Apple Inc.

©2018 Google LLC, се користи со дозвола. Google и логото на Google се регистрирани заштитни знаци на Google LLC. Android, Android Auto и други ознаки се заштитни знаци на Google LLC.