целосно новата mazda 3

the car that makes you feel

маzda е опседната со убавината

со Mazda не сметаме дека треба само да возите автомобил. Исто така треба да го чувствувате. Поради оваа причина, целосно новata Mazda3 е показател за совршена убавина постигната преку безброј часови на уметност, наука и занаетчиство. Резултатот е задоволство при возењето што започнува пред да се вратите зад воланот и продолжува долго откако ќе заврши возилото.

тест за убавина

како реагирате на убавината кога ќе ја видите?

Нашиот Kodo Soul of Motion дизај, цели да креира врска помеѓу автомобилот и возачот, изградена/базирана на силни чувства на желба и задоволство. Целосно новата Mazda 3 е идеалниот пример, со која го ставаме нашиот дизајн на тест кај луѓето со носење на специјална опрема за мерење на мозочните релации кога тие за прв пат ќе го видат автомобилот.

убавина која оживеа пред вашите очи

Уживајте во виртуелната реалност за живописно да го искусите начинот на кој дизајнира уметноста на Mazda Kodo дизајнот, рацете на јапонските уметници и човекот во средиштето на технологијата, осмислува автомобил кој ги разгорува твоите емоции и го прави твоето срце. Замислете како би било да се вози сосема нова Mazda3.

иинженерството во чие средиште е човекот

возење кое изгледа природно како одење

Инженерството во чие средиште е човекот ви овозможува инстинктивно да имате сè под целосна контрола. Тим од експерти за ергономија, за возење и дизајн на седишта од целосно новата Mazda3 ја проучувале каросеријата за да пронајдат нови начини за добивање информации за тоа како гумите, шасијата и седиштата реагираат на патот, дозволувајќи им забавно и интуитивно возење. Ние го нарекуваме Jinba Ittai - автомобил и возач во совршена хармонија.

Спортски и заводлив хечбек

Смелоста на следната генерација на Kodo Design, се врати назад за да го открие неверојатното елегантното и моќно тело, соодветно на енергичен, спортски став.

ИСКУСТВО

елегантен и софистициан седан

„Нашата филозофија „ помалку е повеќе “е привлечна за нискиот профил на седанот и јасните, чисти линии кои ги евоцираат емоциите на зрелите возачи кои ја ценат елеганцијата.

ИСКУСТВО

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики прикажани може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или дополнителна опрема.