контакт

Ви благодариме за интересот за Мазда. Без разлика дали ви требаат повеќе информации, побарајте дилер или нарачајте брошура, ние сме тука за вас. Ве молиме, користете ги следниве понуди за услуги за да стапите во контакт со нас.

1Прикажаните возила може да не бидат исти како моделите наменети за македонскиот пазар. Боите и одредени внатрешни и надворешни карактеристики, може да се разликуваат од реалниот модел и возилата може да бидат опремени со дополнителна или опционална опрема.