Сервис и додатоци

  • Гаранции

   Гаранции


   Кога си купувате нов автомобил од трговец на Mazda, вие ќе добиете и најефикасна и најдобра гаранција за вас.

    

   ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

   Гаранции

  • Патна помош

   Патна помош


   Ние нема да ве оставиме сами на патот, особено кога нештата нема да тргнат како што треба. Доколку имате потреба од вашиот автомобил – секаков вид поправка, надворешни оштетувања или дури ако ги изгубите вашите клучеви, или останете без гориво, Европската програма на Mazda за помош ќе ви излезе во пресрет.

    

   Патна помош

  • Осигурување

   Осигурување


   Ние сакаме да уживате во секоја милја од вашето патување, да бидете релаксирани, затоа што знаете дека осигурувањето на Mazda ќе биде секогаш на линија, со широка гама од услуги, вклучително сервис кој ќе се врши само од овластени техничари кои ги познаваат автомобилите на Mazda како одвнатре, така и однадвор, додека деловите кои ќе ги користат се оригинални.

    

   Осигурување

  • Navigation & Bluetooth Support

   Што е тоа Bluetooth ®?


   Bluetooth ® технологијата ви овозможува да останете поврзани додека сте на пат. Со помош на безжичен сигнал со мал опфат, вашето возило ќе се поврзе со Bluetooth ® на вашиот телефон за да ви даде можност да испраќате и да примате повици. Можете да го контролирате вашиот телефон или со говорни команди, или со помош на контролите на воланот, како и преку 5.8 инчниот сензорен дисплеј (во зависност од моделот). На тој начин, вие имате можност да не губите врска, без притоа да има потреба да го отстранувате вниманието од патот.

   За да го извлечете максимумот од оваа опција, ви препорачуваме да ја проверите компатибилноста на вашиот мобилен телефон. Тоа можете да го направите од сајтот на TomTom

    

   Bluetooth