Од смел дизајн до револуционерна техника, ние гo исполнивме ветувањето – необично искуство зад воланот!

Создадовме дизел агрегат, со вртежен момент на V8 мотор и потрошувачка на хибрид.

Го комбиниравме со систем кој го претвора запирањето во сила.

Додадовме безбедност и квалитет, непознати до сега во сличнa класа на автомобили.

Кога сборуваш со факти наместо со сборови и со докази наместо теории, тогаш ги одредуваш правилата!

MAZDA ГИ ПИШУВА ПРАВИЛАТА!